Igår invigde jag min nygamla Köksbjörn! Jag gjorde dubbel sats surdegsbröd. Det blev 71 frasiga och sega frallor och 1 formbröd/baguette. Jättegott och saftigt!
Se Björne jobba….
Här hittar du läckra LCHF-rätter till vardag och fest.
Jag gillar mat från jordens alla hörn, men det spanska köket ligger mig extra varmt om hjärtat. Svensk husmanskost går ju inte heller av för hackor, så det finner du också här. Dessutom är jag väldigt förtjust i fräscha grönsaker och lagar mycket mat med inspiration från länderna runt Medelhavet.
VARMT VÄLKOMMEN!
Följ mig på instagram: @syltan_i_sylta
Igår invigde jag min nygamla Köksbjörn! Jag gjorde dubbel sats surdegsbröd. Det blev 71 frasiga och sega frallor och 1 formbröd/baguette. Jättegott och saftigt!
Se Björne jobba….
Nej, jag bakade detta bröd innan vi började med LCHF.Här är receptet jag använde – Lördagsbröd:
fast jag brukade baka det på fredagar…;)http://paindemartin.blogspot.se/2008/09/brd-fr-en-lrdag.html
Hej!
Såg ut som ett lämpligt arbete för Björnen.. men vad hade du för degrecept (LCHF ?) ?
/PeO
Hej
Trevlig blogg med recept och allt.Alltid roligt med nya tips. Hur jag hittade hit ??? Ja det vet jag inte . Jag själv har en blogg, Carpe diem som handlar om mina favoriter ” mat, bak ,katter, resor och trädgården
Titta gärna in. // jeannette
http://jeannette.rojnert.se/