Nu drar Melodifestivalen till Göteborg. Det ska vi fira med en lyxig meny i morgon!

Vad sägs om…

Förrätt:

Brännvinsosttimbal med svampstuvning

Varmrätt:

Oxfilé tournedos med rödvinssky och vitlökssmör.
Grönsakstillbehör: Haricots verts och rostade tomatskivor.

Efterrätt:

Det blir nog choklad i någon form. Kanske mousse eller tryfflar.
Jag har inte riktigt bestämt mig än.

Så här ser artisterna ut denna vecka:

(Jag kommer att skriva och lägga upp bilder på förra veckans meny snart.
Allt blev jättegott!)

Uppdatering:

Jag bytte ut förrätten till småplock: Salamiskivor, osttärningar, marinerade oliver och fetaoströra med paprikastavar. Uppskattat och väldigt gott!

Till efterrätt blev det en chokladboll ur boken “Smörstekt” men den blev lite för torr. God smak. Jag serverade varma hallon och vispad grädde till.
Fast efterrätter är inget för mig. Sötsuget kommer som ett brev på posten.