Vi har grillat i dagarna tre den här veckan, kanske blir det grillning även i kväll, trots att solen lyser med sin frånvaro.

I tisdags premiärgrillade vi. Det blev mör fläskkarré i grekisk marinad (rödvin, olivolja, vitlökspulver, oregano, timjan, rosmarin, kanel, salt och peppar och kajennpeppar), lök- och zucchinispett och grekisk sallad. Lättlagat och supergott!

I onsdags grillade vi resten av det marinerade köttet tillsammans med grönsakerna på bilden längst ner till höger. Kanongott med grillade cocktailtomater på spett. Och enkelt att grilla långa skivor zucchini. Och gott med halverade rödlökar som fått lite grillsmak.

I går grillade vi kasslerskivor som jag hade skurit en ficka i och fyllt med ost. Grilla tills osten börjar smälta och nästan rinner ut. Mumsigt.

Näää, nu vattnas det i munnen. Vad ska vi grilla i kväll?

Trevlig helg och kom ihåg att grilla!