Jag gör ju egen majonnäs och till helgens schlagerfinal ska vi äta minihamburgare på finfint gräsbeteskött. Därför har jag gjort en hamburgerdressing som blev supergod.
Den godaste som jag nånsin har smakat, om jag får skryta lite.
Och busenkel att blanda till.

Dessutom har jag gjort guacamole och jalapeñomajonnäs om man vill ha lite mexikansk touch på sin hamburgare.

Världens godaste hamburgerdressing – ca 3 ½ dl

3 dl majonnäs (helst hemlagad)

12 skivor saltgurka

2 msk chilisås (byt ut mot tomatpuré om du vill ha färre kolhydrater)

2 tsk tomatpuré

½ tsk dijonsenap

1 krm vitlökspulver

½ krm lökpulver

4 stänk tabasco

2 stänk kajennpeppar

2 stänk worcestersås

Gör så här:

Låt gurkskivorna rinna av på hushållspapper. Torka och finhacka dem sedan.

Blanda alla ingredienser i en skål och rör om ordentligt. Smaka av och justera kryddningen om det behövs. Det behövs inget salt eftersom saltgurkan är så salt.

Servera med hamburgare, saltgurka, skivad tomat, rödlök och salladsblad.

Smaklig måltid!